2027 Yılında Dünyada Tek Başına Kalan Zaman Yolcusu


2027 Yılında Dünyada Tek Başına Kalan İnsan - Zaman Yolcusu mu

2027 Yılında Dünyada Tek Başına Kalan İnsan - Zaman Yolcusu mu

Zaman yolcusu 2027’de sıkışmış

2027 yılında dünyada tek başına kaldığını iddia eden tiktok fenomeni, 2027 yılına zamanda yolculuk yaptığını söylüyor. Zaman yolcusu 2027‘de sıkışmış, insanların ve hayvanların olmadığı paralel evren de olduğunu paylaştığı videolar ile kanıtlamaya çalışan biri.

Kayda aldığı görüntülerde şehir bomboş, sokaklarda insan hatta hayvan dahi yok. Bu gelecekten gelen adam videoları arasında en dikkat çekeni.

Peki tüm bu yaşananlar kurgu mu yoksa gerçek mi?

Tiktok fenomeni 2027 Yılında

2027 yılı birde Tiktok fenomeni deyince hepimizin aklına ilk kurgu geliyor. Ama bu adamın fenomen olması bu videolar. Şöyleki video altına yorumlarında denilenleri yapıyor. Bunların içinde başkanın odasına girmek bile var. Bu video içinde gördüklerinize inanamayacaksınız!

Dünyada tek başına kalan insan olduğunu savunan TikToker’ın videosu bütün dünyada büyük ses getirdi.

“Unico sobreviviente” kullanıcı adını kullanan Tiktok fenomeni , “İspanya’nın Valensiya şehrinde bir hastane odasında yalnız başıma uyandım. Adımı ve nerede yaşadığımı hatırlamıyordum. Dışarı çıkmaya karar verdim ve kimse yoktu. Her şey 2021 yılındaki gibiydi ama elektronik cihazla 2027’yi gösterdi” diyerek durumun garipliğinden söz etti.

2021 ve 2027 yılları arasında bağlantı olduğunu paralel bir evren keşfettiğini söyleyen Tiktok fenomeni “2021 yılında yaşayan insanlar beni göremiyordu. Birkaç gün sonra bana bir denek olduğum söylendi.

2027’den geldiğimi ve 2021’de insanların veya hayvanların olmadığı paralel bir dünyada olduğumu söyleyen bir mektup buldum” dedi. Bu mektubu videolarda da açık açık gösteriyor. Videoyu dikkatlice izleyin!

❓ “Olursa Ne Olur?” serimizi izlediniz mi?
Büyük İstanbul Depremi Olursa Ne Olur?
Zombi Kıyameti Gerçekleşirse Ne Olur?
Güneş 1 Hafta için Yok Olsaydı Ne Olurdu?
Kara Deliğin İçine Atlarsanız Ne Olur? 
3. Gözün Açılsaydı Bir Günün Nasıl Geçerdi?

Halil Bakmış en çok merak edilen konuların başında gelen kehanetler ve komplo teorileri, gizli bilgiler, ilginç bilgiler hakkındaki araştırmalara yer veriyorum. Gizemli olayları ve merak edilen ilginç çalışmaları detaylı bir şekilde eğlenceli olarak inceliyorum. Hemen yerinizi alın! ÜCRETSİZ ABONE OL!

Exit mobile version