2030 Yılına Geri Sayım Başlattılar! YAPAY KIYAMET


Büyük Sıfırlama 2030 Yılında mı? 2030'da dünyayı ne bekliyor?

Büyük Sıfırlama 2030 Yılında mı? 2030'da dünyayı ne bekliyor?

Büyük Sıfırlama 2030 Yılında mı? 2030’da dünyayı ne bekliyor?

Time dergisinde 2030 yılına geri sayım başladı! Büyük Sıfırlama 2030 da mı? 2030 yılında kıyameti yani dünyanın sonunu mu tasarlıyorlar? 2030’da dünyayı ne bekliyor? Büyük reset olarak adlandırılan bu değişim yeni dünya düzeninin bir parçası mı? 2030 yılına kadar başımıza neler gelecek? Tüm sorularınızın cevabı bu videoda…

Peki Pablo Picasso “Her yaratılış eylemi öncelikle bir yıkım eylemidir” sözü sizlere ne anlatıyor… Biraz düşünün… Sürekli bahsettiğimiz yeni dünya düzeni için eskisinin yıkılması gerekiyor! Peki ama bunu nasıl yapacaklar? 2030 yılına Time dergisinde bir geri sayım başlatıldı. Büyük Sıfırlama yani Great Reset 2030 Yılında mı? 2030’da dünyayı ne bekliyor? Daha fazla video için kanala abone olmayı unutma!

Time dergisinde BÜYÜK SIFIRLAMA için 2030 yılına geri sayım

Dünyada ve Türkiye’de binlerce komplo teorilerine konu olan hatta Time dergisinin 2020 kasım ayında geri sayım bile başlattığı ‘’ büyük sıfırlama

Bunun için 2030 da bitecek bir proje başlatıldı. projeye TIME 2030 adı verildi. Söylentilere göre TIME 2030, nasıl daha sağlıklı, daha dayanıklı ve daha adil bir dünya inşa edeceklerine odaklanacaklarını söylüyor.

Proje adı altında bahsedilen bu sıfırlama nasıl mümkün olabilir?. Böyle köklü bir değişim için ne yapmayı planlıyorlar ve ne yapabilirler konuşmanın zamanı geldi.

Videonun başında bahsettiğim gibi yaratılıştan önce yıkım olmalı. sürekli bahsettiğimiz yeni dünya düzeni için eskisinin yıkılması gerekiyor.

Örneğin bir müteahhit olsaydınız;

Depremde hasar almış eski bir binayı yıkarak yerine size daha çok para kazandıracak bir bina yapmak, hasarı olmayan içinde insanların mutlu mesut yaşadığı bir binayı yıkmaktan daha kolay olacaktır.

Eski dünya düzeni içinse bu deprem tam olarak pandemi oluyor. Çünkü bizzat projenin geri sayımının başlatılması ve gerekçesi olarak da pandemi gösteriliyor.

Bir müteahhit deprem yaratamaz peki yeni dünya düzenini isteyen insanlar bir pandemi yaratılabilir mi? Aslında her şey planlı mıydı? Bir düşünün son iki yıldaki dünyanın durumu ortada Büyük sıfırlama projesini 2 yıl önce mi insanlara kabul ettirmek kolay olurdu yoksa şimdi mi?

Peki ne bu Büyük sıfırlama?

Hepsi ve daha fazlası videoda…

Halil Bakmış en çok merak edilen konuların başında gelen kehanetler ve komplo teorileri, gizli bilgiler, ilginç bilgiler hakkındaki araştırmalara yer veriyorum. Gizemli olayları ve merak edilen ilginç çalışmaları detaylı bir şekilde eğlenceli olarak inceliyorum. Hemen yerinizi alın!
ÜCRETSİZ ABONE OL!

Bakmış Kanalında ayrıcalıklardan yararlanmak için katılın:
KATIL

☢️ Beni instagramdan takip edin, sorularınızı ve isteklerinizi mesaj olarak atabilirsiniz! : bakmisonline

Exit mobile version