HER ŞEY KONTROL ALTINDA! YENİ The Economist Kapakları 2020 Kehanetleri

The Economist haftalık yayınlanan kapakları, 2020 yeni yıl kapağı ve takvimi kadar kehanetler, subliminal mesajlar içeriyor. Her şey kontrol altında diyerek The Economist bize ne söylüyor? 2020 yeni dünya düzeni mesajları! Hangi kapaklar son anda hangi nedenler ile değiştirildi ve bu kapaklarda verilmek istenen mesaj nedir? Dünya'yı 2020'de neler bekliyor?8 dk


HER ŞEY KONTROL ALTINDA!

The economist dergisini bilmeyen yoktur içinizde detaylara gireceğiz birazdan ama şuan gördüğünüz bu kapağa dikkat çekmek istiyorum bu kapak normalde 28 mart da yayınlanacak derginin kapağıydı ama ne olduysa 26 mart akşamı bu değiştirilerek şuan gördüğünüz bu kapak ile yayınlandı.

Peki bu kapak ve bunun gibi 2020 yılbaşından sonra yayınlanan The Ekonomist dergi kapaklarında neler anlatılıyor? Hangi kapaklar son anda hangi nedenler ile değiştirildi ve buralarda verilmek istenen mesaj nedir? Bakmış Kanalına hoşgeldiniz eğer ilk defa videolarımızdan birine deng geliyorsanız ben bakmış…

The Economist dergisi 2020 Yeni Yıl Kapağı

The Economist dergisinin gelenekselleşen yeni yıla özel kapakları çeşitli öngörülerle dolu oluyor genelde. Dergi yıl sonunda yayınladığı kapaklarla bir sonraki yıl içerisinde olacaklar ile ilgili ipuçları veriyor. 2020 yılı için yayınlanan kapak ise ilgi çekici ipuçları ile doluydu yine ama bu videoda yılbaşı kapağını ele almayacağız bu konuda zaten hali hazırda bu kapağı çok iyi analiz etmiş bir isim var Araştırmacı yazar Ertan Özyiğit. Gerçek detaylar için kendisinin youtube adresinde yayınladığı videoyu izleyebilirsiniz.

The Economist Nedir?

The Economist yılda bir yayınlanan bir dergi değil. Her hafta yeni güncel bir dergi yayınlanıyor. 1843’den bu yana okuduğumuz İngiltere menşeli The Economist dergisi, sıradan bir dergi olmanın ötesinde, her bir yeni yılın hangi olaylara gebe olduğunu ve bizi nelerin beklediğini gösteren semboller ve subliminal mesajlarla dolu.

Bu derginin en büyük özelliği derginin finansörleri olan Rotschild ailesi! Bu ailenin Dünya düzeninde savaşların çıkmasından tutun ülke ekonomilerinin sil baştan düzenlenmesine kadar ne kadar etkin olduğundan bahsetmeye gerek yok. Kısacası onlara ‘Üst Akıl’ da denilyor.

İşte bu dergi Rotschild hanedanlığının gölgesinde planlanmış gerçekleri okuyucularına sunuyor aslında. Bu mesajları görmek ve anlamak için ne bir teorisyen, ne bir Baba Vanga, ne de bir Hawking zekasına sahip olmamıza da gerek yok. Sadece dikkatli bakmanız yeterli.

Konu Yeni Yıl Kapağı Değil…

2020 Yılı başladığı günden beri anormal şeyler oluyor yeryüzünde. Aslında bu mesaj bize 2019 yılında bu kapak ile verildi. 2019 ikinci kapağında ise gizli mesajlar subliminal semboller ile gizlenmiş, ne kadar farklı yorumlasakda zaman ilerledikçe ne anlamlara geldiğini daha net anlamıştık. 2020 kapağıda böyle oldu aslında hani başta dedim ya Ertan Özyiğit analizini izleyin diye en detaylı ve doğru olarak olaylar başlamadan analiz eden tek araştırmacı kendisi. Bu videonun konusu bu kapaklar değil bu videoda her hafta yayınlanan kapakları ele alacağız.

The Economist Web Sitesinde

The economist dergisi web sitenize girdiğinizde solda the economist logosunun yanında bugün ve haftalık baskı bölümleri mevcut buradan haftalık yayınlanan dergi kapaklarını görmeniz mümkün. Biraz önce dedim ya teorisyen yada Baba vanga nede Hawking zekasında biri olmanıza gerek yok bu kapaklara baktığınızda ne anlatıldığını çözmek için sadece dikkatli bakın.

Şimdi burada ufak bir detay var bu direk fark edilemiyor ve bir web sitesi olduğu için değiştirmek de çok basit. Bu fark bazı kapaklar yayınlanmadan önce yeni kapaklar ile değiştirildiğini gösteriyor bu zamana kadar 4 kapak son anda değiştirilerek yayınlanmış bunlar bizim tespit edebildiğimiz.

Değiştirilen Eski Kapak Ne oluyor?

Tabi tüm dünyada yayınlanan bir dergi olduğu içinde bazı bölgelerde hazırlanan eski kapağıda yayınlıyorlar. birazdan o değiştirilen kapaklardan da bahsedeceğiz ama ilk önce 2020 sonrasında yayınlanmayan başlayan kapaklardaki mesajlardan başlayalım.

The Economist’in 4 Ocak kapağı

The Economist’in 4 Ocak kapağı, Çin virüs salgınını dünyadan saklamaya çalışırken, Çin ile ABD bazlı “Yeni Küresel Kutup Ayrışması”nı inceliyordu Üst başlıkda Zıt kutuplar yazarken tam altında ise “Amerika ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasına kanmayın” deniyordu.

The Economist’in 11 Ocak kapağı

11 Ocak Kapağı, ABD’nin ‘Kasım Süleymani’ operasyonunu “usta işi mi delilik mi” diye ele almıştı. Fotoğrafa dikkat çektiğimizde hedefteki kişi kasım süleymani ve hedef çizgileri üzerinde bazı ülkelerin isimleri var tam ortada ise iran..

The Economist’in 18 Ocak kapağı

18 Ocak kapak konusu “ev sahibi olmanın batılı ekonomilerin en büyük ekonomi politikası hatası olduğuna değiniyordu. Yani, ‘artık paranızı, taşa, betona değil, yeni yükselen değerlere yatırın’ mesajı veriliyor.

The Economist’in 25 Ocak kapağı

25 Ocak’ta bu defa konu ‘Keşmir’di ve “Toleranssız Hindistan”. Hindistan, ülkesindeki Müslümanlara yönelik politikası ve Keşmir sorununda kabahatli mi? Evet. Ama, Hindistan aynı zamanda küresel müesses nizamın dikte etmeye çalıştığı politikaları,’küresel oyun’u da elinin tersiyle iten bir ülke. Bunu da üst başlıkda hoşgörüsüz Hindistan yazarken tam altında ise “Narendra Modi dünyanın en büyük demokrasisinde bölünmeler”

The Economist’in 1 Şubat kapağı

1 Şubat’taki kapak ise çift yani sonradan değiştirilmiş. İki kapağıda ele alalım ilk kapakda “bilinmeze doğru” yazıyor denizin ortasında bir gemi görseli ile ikinci kapak ” ne kadar kötü olacak “ başlığı altında çin maskesi giydirilmiş bir dünya sembolizme edilmiş.

Bu arada sizlerde bu kapaklar arasında dikkatinizi çeken noktaları yorum bölümünde yazın mutlaka.

8 Şubat kapağında çift yayınlanan kapaklardan, ilk kapaktaki mesajda  henüz dünya bir ağır küresel salgınla karşı karşıya olduğunun henüz tam farkında değilken, şirketlerin ceo ve patronlarına verilen mesaj “muazzam bir güce artık ulaşmış olduğunuzu zannetseniz de artık şirketlerinize tümüyle hakim olamayacağınız yeni bir dünya geliyor.

Yeni patronla tanışın başlığı ile verilmiş .alt başlıkta “2020’lerde CEO olmak için gerekenler” diğer kapak da ise,demokrasinin durumu başlığı ile servis edilmiş 4 yıldızlı bir eşek iki farklı yöne doğru hareket ederken altı kırmızı üstü mavi renk ile sembolizme edilmiş sizce ne anlatılmak istenmiş?

The Economist’in 15 Şubat kapağı

15 Şubat kapağı, koronavirüs ile ne yaşacağını henüz bilmeyen ve küresel müesses nizama rağmen #Brexit kararı alan İngiltere’ye “Birleşik İrlanda” mesajıydı. Yoksa, hatalı politikalar İngiltere’nin Kuzey İrlanda’yı kaybetmesi anlamına gelecekti? “Brexit”i destekleyen Kraliçe’ye mesaj mı bu sizce? Alt başlıkta ise “Gerçekten olabilir mi?” yazıyor..

The Economist’in 22 Şubat kapağı

22 Şubat kapağı,ülkelerin kamu otoritelerinin düzenlemeleri ve tüketici hassasiyetlerine rağmen, teknoloji şirketlerinin değer artışını ve önlenemez yükselişini inceliyordu. 22 Şubat kapağında işlenen küresel teknoloji şirketlerine bugünlerde muazzam boyutta duyulan ihtiyacın ana sebebini oluşturan küresel salgına işaret ediyordu.

The Economist’in 27 Şubat kapağı

27 Şubat kapağıda çift olarak hazırlanmış, ilk kapakta koronavirüsün tüm dünyaya hakim olduğu resmedilirken üst başlıkda “küreselleşiyor” yazısı geçerken alt başlıkda ise “virüs geliyor” yazısı dikkat çekiyor. İkinci kapakda ise meşhur Amerikan rüyasına gönderme yaparak “Amerikan kabusu” ile üst başlık dikkat çekiyor.

Bernie Sanders ve Trump 2020 seçimleri yarışı Amerikalıların kabusu olacak denmeye çalışılıyor. Tabi son günlerde sanders ın seçim yarışından çekildiği de söz ediliyor ilerleyen zamanlarda kesinlik kazanır herşey.

The Economist’in 7 ve 14 Mart kapağı

7 ve 14 Mart kapakları ise, ülkelerin koronavirüs küresel salgınına karşı ortaya koydukları tedbir ve ekonomik mücadele paketlerini masaya yatırıyordu. 21 Mart kapağı ise, küresel salgın nedeniyle, ‘dünya’ denilen ‘dükkan’ın kapandığına tüm dünyadaki karantina tedbirleri nedeniyle ekonomik çöküntüye işaret ediyordu. Dükkan kapalıysa para kazanamazsınız değil mi?

The Economist’in 28 Mart kapağı

28 mart kapağıda çift hazırlanan kapaklardan. İlk kapak 26 mart öncesi okuyucularına bildirilmişti. Bu kapakda “bir sonraki felaket” üst başlığı atlırken al başlıkda ise “gelişmekte olan dünyada covid-19” yer alıyor resimde Ortadoğu ve asya ülkelerinin karantina öncesi stok yapması öne çıkartılmış.

İkinci kapak ise gerçekten manidar. “her şey kontrol altında” üst başlığı ve “Büyük hükümet, hürriyet ve virüs” alt başlığı yer alıyor. Resim dikkat çekici burada başlıkla daha anlamlı bir hal alıyor. Evcil hayvanının tasmasını tutan bir insan ve onunda tasmasını tutan başka bir el ve herşey kontrol altında başlığı.

Bazı teorisyenlere göre bu kapağın son anda değştirilesinde asıl neden Rotschild şirketlerinden birinin virüsün ilacını bulduğu yönde

Diğer teorisyenlere göre ise baştan beri herşeyi kontrol eden güç yine bu Rotschild ailesi…

The Economist’in 4 Nisan kapağı

4 nisan kapağıda “Acımasız bir hesap” başlığı ile dikkat çekiyor. Alt başlığı “yaşam, ölüm ve ekonomi arasındaki keskin seçimler” resme baktığımızda ise toplu mezarları görüyoruz bir klise önünde.

The Economist’in 11 Nisan kapağı

11 nisan kapağında bir kaplan göze çarpıyor benekleri virüs olan üst başlıkda “ iş hayatta kalma” alt başlık ise “covid-19 küresel ticareti nasıl yeniden şekillendirecek” yazısı dikkat çekiyor buda iş dünyasının gerçekten köklü bir değişime gireceği güçlü olanların sadece hayatta kalacağını açıkça anlatıyor bizlere.

The Economist’in 18 Nisan kapağı

18 nisan kapağı ise “Çin kazanıyor mu?” üst başlığı ile yayınlanmış. Modern bir şehir görüntüsünün arkasından COVİD-19 virüsünün gölgesinde hem de… özellikle ABD’ye kaybeden taraf olarak atıfta bulunma eğilimi taşıması dikkat çekici. Buda Rotschild ailesinin artık Çin tarafında olduğunu artık açık açık ilanı gibi.

Peki ya herkesin unuttuğu Lee hanedanlığı bu işin neresinde. Konu fazla uzamaması için oraya girmiyorum ama düşünün şuanda kimse bu Lee ailesinden bahsetmiyor bu aile olmadan çinde kimse adım atamaz tabi bu ailede Rotschild  cephesinde olduğunu belirteyim.

Ertan Özyiğit ise şu şekilde yorumladı “Ben yine herkesden farklı düşünüyor ve ABD Rus birlikteliği ile Çine açılmış bir savaş ve Çin’den kaçış görüyorum..”

The Economist’in 25 Nisan kapağı

25 nisan kapağıda çift yayınlanan kapaklardan. İlk kapak üst başlığı “ hastalıktan sonra borç” Virus bittiğinde insanlar ve ülkeler, önce artan borçları ile yaşamaya ve uzun süre onlardan kurtulmaya çalışacaklar! Peki ama kime karşı borçlanacaklar yani alacaklı olan kim?

Bill Gates, Covid-19 aşısı olmadan hayatın normale dönmeyeciğini yazıyor. Bu noktayada birazdan değineceğim. Diğer kapağada bakalım şimdi. Üst başlık “Ülkenin bana ihtiyacı var” Alt başlık ise “Güç kapma salgını”

Otokrasinin başarısı: Covid-19 ile mücadelede dünyadaki otokratların daha başarılı olduğunu, karantina günlerinin otokratik iktidarların etkilerini göstermeleri için mükemmel bir zamanlama olduğunu yazıyor…

Hatırladınız mı? The ekonomist dergisinde Türkiye’yi demokrasiden otokrasiye geçtiği mesajına yer vermişti.

Sonuç Olarak

Şu ana kadar yayınlanan kapaklara şöyle bir göz attık beraber.

Bu videoyu hazırlarken Bill Gates Economist dergisi için kaleme aldığı makalede, “İnsanlığın bu salgının üstesinden geleceğine inanıyorum, ancak sadece dünya nüfusunun çoğu aşılandığında. O zamana kadar, hükümetler yasağı ve ihtiyati tedbirleri kaldırsa ve hatta şirketler yeniden açılsa bile hayat normale dönmeyecek” ifadelerini kullandı.

Küresel finans ve teknoloji şirketlerinin ortağı olduğu Yeni İpek Yolu projesinin gerçekleşmesi için mevcut düzenin yıkılması gerekiyor. Küresel finans ve teknoloji şirketlerinin sahipleri, Çin’deki yatırımların büyük çoğunluğunu oluşturuyor.

Bill Gates de bu şirketlerin en büyüklerinden birinin başında bulunuyor. Gates’e göre aşı geliştirilmeden hayatın normale dönmesi mümkün değil. Yıllar önce adeta bu günleri görmüşçesine virüs konusunda konuşan Gates, mevcut durum ile ilgili sık sık yorumlarda bulunuyor.

Sizcede oldukça manidar değil mi?

Aşı pandeminin önüne geçilmesinin tek yolu olarak görülüyor. İyileşen kişinin tekrar hastalığı kapma riski olması ve virüsün çok hızlı bir şekilde yayılıyor olması Gates’i haklı çıkaran noktalar.

Önümüzdeki süreç, tüm dünya açısından tehlikeli bir karanlığa gebe. İnsanların alışkanlıkları farkında olmadan değiştiriliyor. yeni bir düzene doğru itildiğimiz açıkça görülmektedir artık. Ancak henüz kazanan belli değil.

Peki ya bunların hepsi 2022 yılına hazırlık mı? Bunuda diğer bir videoda ele alacağız. Bir videomuzun daha sonuna geldik. Kanalımıza destek olmak için videoyu paylaşmayı unutmayın. Bir sonraki videoda görüşünceye kadar hoşçakalın.

ÜCRETSİZ ABONE OL.! 
► Şaman Selenge Kimdir? 2020 Kehanetleri Gerçekleşiyor!
► 
2020 Türkiye Kehanetleri Baba Vanga, Nostradamus, Selenge
► 
Simpsonlar ve Gerçekleşen Kehanetleri 2020 THE SIMPSONS
 5G TEKNOLOJİSİ ve ÇEKİRGE SONRASI KARINCA İSTİLASI 2020

BAKMIŞ YouTube kanalına abone olabilirsiniz

BAKMIŞ YouTube kanalı aboneleri ve video etkileşimleri ile hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. BAKMIŞ ilginç bilgiler kanalı haftada iki yeni video yükleyerek içeriklerini sürekli güncellemekte ve güncel trend konuları paylaşmaktadır. Sizlerde dünya insanlarından saklanan bu gizli bilgileri ve belgeler ile ilgili analizleri merak ediyorsanız BAKMIŞ YouTube kanalına abone olabilirsiniz. kıyamet

Sevdiğiniz ve ilginç bulduğunuz video içeriklerini arkadaşlarınız ile paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın. 


Sizin Tepkiniz Nedir?

Üzgün Üzgün
5
Üzgün
Kızgın Kızgın
3
Kızgın
Hahaha Hahaha
2
Hahaha
Beğendim Beğendim
14
Beğendim
İnanılmaz İnanılmaz
12
İnanılmaz
Sevdim Sevdim
10
Sevdim
Beğenmedim Beğenmedim
9
Beğenmedim
Bakmış
Bakmış kanalına hoş geldiniz. Dünyada birçok komplo teorileri yürütülmekte, ilginç bilgiler ortaya çıkmakta ve bilinmeyenler hakkında sıkça içerikler üretilmektedir. İşte tüm bu alanlarda sizlere en güncel ve en yeni içerikleri sunan Bakmış , sizleri ilginç kült bilgiler ile buluşturuyor. Dünyada ve ülkemizde popüler olan komplo teorileri hakkında en detaylı incelemelere ve videolara kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca gizemli olaylar ile ilgili birçok araştırma videolarına ve gizemli olaylar videolarını istediğiniz zaman Bakmış Youtube Kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. Bakmış geniş içeriği ve birbirinden farklı özel konuları ile sizlere en güncel ve en ilgi çekici içerikleri en hızlı şekilde sunmakta ve bu içeriklerini video ile desteklemektedir. Aramıza hoşgeldin...

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yazı Formatı Seçiniz
Serbest Yazı
Yazılarınıza Görseller Bağlantılar Ekleyebilirsiniz
Video
Youtube and Vimeo Embeds